Menu

Edgar Rice Burroughs: Tarzan ​a fenevadak élén (Hangoskönyv)

A TARZAN A FENEVADAK ÉLÉN HANGOSKÖNYV LETÖLTÉSE

Tarzan és Jane gyermekét, Jacket elrabolják Londonban, miközben ők Párizsban tartózkodnak. A háttérben Rokov és társa áll. Rokov mesterkedése olyan jól sikerül, hogy a hazafelé tartó Tarzant Jane-nel együtt csapdába csalja egy hajón, miközben ők nem találkoznak.

Tarzant partra teszi egy szigeten, Afrika közelében. A dzsungel fia elismerést vív ki magának az ott élő emberszabású majmok között, és kitartó munkával megszelídít egy párducot. Egy napon feketék érkeznek a szigetre. Az egyik feketét, Mugambit – aki kitűnt tartásával és erejével társai közül -, életben hagyják.

Tarzan a párduccal, Mugambival, Akuttal, a majmok vezetőjével, s néhány további emberszabásúval csónakona kontinens felé veszik az irányt. Eközben Jane-t megszökteti a svéd szakács. Rokov a pár gyermekét egy kannibál faluba akarja vinni, hogy ott neveljék fel.

A rettegett csapat Tarzannal az élen az Ugambi folyón halad felfelé Rokov  nyomában. Különböző viszontagságok után sikerül újra Rokov nyomába erednie, közben Jane megmentőjét megölik. Amikor már sikerülne elkapni a gonosztevőt, egy krokodil támadja meg Tarzant.

Később a hajón találkoznak újra, ahol már nincs menekvés: a párduc nekiugrik Rokovnak. De társa, Paulvics robbanást idéz elő a hajón, amelynek következtében mindannyian a dzsungelszigetre kerülnek…

A TARZAN A FENEVADAK ÉLÉN HANGOSKÖNYV LETÖLTÉSE

Kategóriák