Menu

Patrick Quentin: A ​pók hálójában (Hangoskönyv)

A PÓK HÁLÓJÁBAN HANGOSKÖNYV ONLINE HALLGATÁSA

Peter Duluth a Broadway-producer és amatőr detektív zavarba esik, mikor a felesége, Iris, felfedezi egy fiatal lány, Nanny Ordway tetemét. Nanny egy feltörekvő író volt, akivel nemrég barátkozott össze. Duluth nyomozni kezd és a nyomozás szálai egyre rejtélyesebb körülményeket tárnak fel…

Részlet a könyvből:

„Ekkor ​ismerkedtem meg Nanny Ordwayjel. Eszemben sem volt megszólítani, de ahogy elmentem mellette, kinyújtotta a kezét, és megfogta a kezemet:
– Mondja, nem akar beszélgetni velem? – kérdezte. – Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ilyen szörnyen unalmas volnék! Mondja csak: mi erről a véleménye?
Mindig rendkívül óvatos vagyok az ismeretlen fiatal lányokkal. Tízből kilenc karriert akar csinálni. Nagy ártatlan szemekkel pillognak rád, és másnap valósággal betörnek az irodádba, hogy egy szerepet csikarjanak ki belőled.
Megálltam, hogy felmérjem a lányt. Ott ült a hatalmas üvegablak előtt, mögötte az East River fényei csillogtak. Nem volt se szép, se elegáns. De nagyon fiatal volt, és egy szem festék sem volt az arcán….”

Kategóriák