Menu

Anthony Strano: Visszatükröződések

visszatukrozodesekEbben a kis könyvben a visszatükröződések jelzések, vagy útmutatás az olyan odaadó szellemi zarándok számára, aki ismeri az élet vezérfonalát. Ezek a zarándokok megtanulják, hogy az összes szituációval, mint lehetőséggel nézzenek szembe, amelyekből tanulni tudnak önmagukról, el tudják mozdítani a belső terheiket, és közel kerülnek Istenhez és a tökéletességhez. Az Istennel felmerülő kapcsolatok megvédik az útjukat minden formájukkal és nagyságukkal. A győzelem garantált.

Az utazás elején az új zarándokok, akiket erősít a szellemi tanulmány, lelkesedéssel indulnak el a lehetőségek hegyén. Akkor még tudatlanok a szükséges erőfeszítésekkel kapcsolatban, amelyek ahhoz kellenek, hogy elérjék a siker csúcsait. Ezzel szemben a tapasztalt zarándokok elfáradhatnak és lazíthatnak a belső tökéletességért tett erőfeszítéseiken. Ezen az úton minden további lépés egy magasabb fokozathoz vezet. Fontos, hogy ne csökkentsük a célt, amikor a régi szokások, rutinok komplikációhoz vagy kétséghez vezetnek.

Meg kell őrizni a tudatban, hogy az úton az erőfeszítés iránya megváltozhat. Öt vezető elvet fontos megőrizni a tudatban. Ezek megerősítik a változás folyamatát:

1. Ellenőrizd és olvaszd szét az egot vagy az ént. Az ilyen hozzáállás fontossá teszi a tett tisztaságát, és elégedettséget teremt.

2. Mindennel, mindenkivel, az élet minden jelenetével légy elégedett. Nem számít, hogy az milyen tökéletlennek tűnik. Minden olyan, amilyennek lennie kell, és ha a belső változás szükséges, akkor dolgozz türelmes szeretettel és lágy határozottsággal.

3. Továbbra is mélyen áss önmagadban. Mindaddig ássál, amíg a csendes forrást meg nem találod. Az eredeti jóságnak ez a forrása, ha egyszer megnyílt, továbbra is ott fog belül bugyogni és felfrissíti a zarándokot tisztánlátással és egyszerűséggel.

4. Ne önző szándékkal gondolj Istenre vagy legyél Vele. Az önzés egy árnyék, amely megrontja a kapcsolatot.

5. Gyakorold a tudat belső stabilitását, és ne engedd, hogy a régi érzelmek teremtsék meg a reakciókat és kitöréseket, amelyek megvakítják a lelket abban, hogy lássa a következő lépést, és később, amikor minden nyugodttá válik, bűnbánatot hoznak. Ha hibák merülnek fel, akkor a hibákat arra használd, hogy intenzívvé tedd az akaratod, hogy többé ne kövesd el azt az ostobaságot. Ha a lélek bátor, akkor Isten és az élet együttműködik és az idő is megáld.

A VISSZATÜKRÖZŐDÉSEK KÖNYV LETÖLTÉSE

Kategóriák