Menu

J. A. A. Donath: A Triannita – A bitorló fivér

a-triannita-a-bitorlo-fiverEgyszer régen, amikor emberek éltek és haltak egy magas hegyekkel körülvett birodalom védelmében, férfiak harcoltak a gyalázat és a királyságra betörő vad nép ellen…

S mint eddig még mindig, most is legyőzték a gonoszt, a halált és a becstelenséget, mert velük volt hitük és új, igaz királyuk is.

S ez a király – mellette megannyi hű alattvalójával és a birodalmat és a népet szolgáló törvényeivel – rengeteg munkával felépítette az új hazát. Megmutatta népének, hogy a belé vetett bizalommal és a koronával, amit hittel és igazságossággal együtt azért bíztak rá és tettek fejére, hogy jó király legyen, adjon és elvegyen, óvjon és büntessen, ha törvényei ezt kívánják, képes a feladatra.

Miután Leon Bringe – aki apja nyomdokain elérte a lovagi címet – lovagtársával és egyben kapitányával annak a második fia megáldási ünnepségén vesz részt, hírt kap, hogy öccsét, akit apródnak indítottak el anyjával Harbron felé, elrabolták.

Útnak indul, hogy vagy élete árán, vagy váltságdíjért kiszabadítsa.

S egyre több jel mutatja, hogy ez csupán csak egy, mindazon történések között, amik egy sokkal nagyobbat készítenek elő.

Harc, tisztesség, becsület és a hazaszeretet ereje segíti őt és társait a küldetésben, aminek testvére élete és az igaz király békéje a tétje.

Mindezt a jelként hordott fekete köpeny és a fehéren világító Triannita-kereszt oltalma alatt…

LETÖLTÉS/ONLINE OLVASÁS

Kategóriák