Menu

Leda D’Rasi: Boszorkánydinasztia – A kezdetek

Íme egy újabb lehetőség, hogy ellátogass a halhatatlanok vérfagyasztóan izgalmas és borzongatóan romantikus világába.

A Boszorkánydinasztia sorozat előzménytörténete.

Részlet a könyvből:

„Sok ezer évvel ezelőtt…
Hekaté a völgyben meghúzódó apró falu fényeit nézte a távolból, és ösztönösen szorosabbra fogta az ölelést a karjában tartott puha csomag körül.
Az idő tombolt, pedig már sok nappal maguk mögött hagyták azt az évszakot, amikor a táj dermesztő világgá változott; szinte teljes sötétség uralta még a nappalokat is, és a talajból sarjadó növények fagyhalált halva adták meg magukat a csontrepesztő hidegnek. Már legalább egy holdhónapja eljött az új világ, az Anyaföld újjászületésének ideje, ezen az éjjelen azonban mintha minden a visszájára fordult volna, és újra a hideg birodalmában találták volna magukat. Gaz szél száguldott mellettük, ide-oda cikázva, mintha maga sem tudná, merre tartson. A fák között süvítve, hangja fájdalmas sikoltásként járta be a tájat. Mindeközben apró, szúrós cseppekben víz hullott alá az égből, melyeket hátára kapott a szél, és gonoszul azt játszotta, hogy ide-oda csapkodta a cseppeket, mielőtt hagyta őket a földre hullani. Az égbolt olyan sötét volt, mintha fekete lepellel borították volna le az összes égi fényt, hogy ne adjanak egy szemernyi világosságot sem.
Hekatét azonban nem zavarta a természet zordsága és félelmetes mivolta. Őt egyik sem tudta érdekelni, mert a szívét olyan fájdalom járta át, amihez képest minden eltörpült, amit ez a földi világ mutatni tudott neki.
Köpönyege széles csuklyáját mélyen a szemébe húzta, a vastag anyagot szorosan maga köré fogta, hogy a lehető legnagyobb védelmet nyújtsa a féltve őrzött kincsnek, melyet alatta dédelgetett.”

A BOSZORKÁNYDINASZTIA – A KEZDETEK KÖNYV LETÖLTÉSE

Kategóriák