Menu

E. A. Rodriguez (Barsi Ödön): Vihar London felett (Hangoskönyv)

vihar-london-felettTartalom:

Előszó – A pokol kutyái
A fekete báró
Vihar London felett
A führer megérkezik
A V3
Különös közjáték
Egy mozgalmas éjszaka
Haláltánc
Titkosszolgálat
Az operában
A színésznő
Haditanács
Az óvóhelytől a tengerig
A titkok éjszakája
Az alagútban
Ismét a tengerben
For ever – never
Az utolsó kaland
A három testőr
Epilógus

Javában dúl a világháború, s Londonra váratlanul hullani kezdenek a hírhedt szárnyas bombák. Az Intelligence Service négy kitűnő emberét küldi a V1 kilövőhelyeinek felkutatására: D’Artagnant, Athost, Porthost és Aramist. A Gestapo emberei elszántan őrzik a V1 titkát, s velük csapnak össze a Titkosszolgálat emberei…

Részlet a hangoskönyvből:

„Allan Wood ezredes – az Intelligence Service egyik vezetője – megszokott feketéjét itta a Grosvenor-House teraszán, Arthur Craig társaságában. Craig a Times riportere volt, és a szakmában igen nagyra értékelték képességeit.
– Mindjárt záróra – mondta az ezredes, miközben a főpincérre pillantott, aki kitűnően szabott frakkjában olyan előkelő volt, mint egy skót főnemes.
Az újságíró sóhajtva nyúlt pénztárcája után.
– Most kereshetünk egy night-clubot. Ideje volna már, hogy vége legyen ennek az átkozott háborúnak!
– Nem vagyunk már messze a végétől – mondta Wood határozott hangon. – Az afrikai és olaszországi sikerek után most bekövetkezett a várva várt invázió is: csapataink megvetették lábukat Normandiában, és az utánpótlás özönlik a Csatornán keresztül.
– Én korántsem látom ilyen biztosnak a győzelmet – jegyezte meg a riporter -, a németek még mindig erősek és olyan titkos fegyvereik lehetnek, amilyenekről nem álmodtunk eddig.”

A VIHAR LONDON FELETT HANGOSKÖNYV LETÖLTÉSE

Kategóriák