Menu

Karen Rose: Vigyázz rám! (Hangoskönyv)

vigyazz-ram-hangoskonyveGyermekrablás

Sue Conroy bosszúra szomjazik. Nemrég szabadult a börtönből, és eltökélte, hogy mindenkit kézre kerít, aki annak idején a rács mögé juttatta. Elrabol egy tizenegy éves siket kisfiút, de ez csak az első felvonás a gondosan kitervelt hadjáratban.

Titkok

Sue Chicagóba menekül, és a Hanover-házban, egy bántalmazott nőknek fenntartott menedékben húzza meg magát. Dana Dupinsky féltve őrzi a körülötte élő nők titkait, és sosem nyújtana védelmet egy gyermekrablónak. Csakhogy fogalma sincs arról, hogy ezúttal kígyót melenget a keblén…

Gyilkosság

Dana csak akkor döbben rá, mekkora veszély fenyegeti, amikor egyik pillanatról a másikra Sue gonosz játékának kellős közepén találja magát, és a körülötte levők sorban halnak meg – és gyilkos nem válogat a módszerekben.

Részlet a hangoskönyvből:

„Hagyományos temetés volt. Némelyik gyászoló ugyan zöld, műszálas golfnadrágban jelent meg, a többség azonban feketét viselt a floridai délután párás hősége ellenére is.

Sue Conway tisztán hallotta, ahogy tőle öt sírral arrébb a lelkész a jól ismert szavakat zengi:

– Porból vétettünk és porrá leszünk…

Sue elkapta a tekintetét, és az idegen sírjára helyezett virágokat bámulta, hogy elrejtse ingerültségét. Ennek az átkozott temetésnek mindjárt vége, és még mindig nem látta azt a személyt, akit elő akart csalni.

A lelkész hátralépett, hogy a gyászolók elbúcsúzhassanak a halottól, és lassan elszállingózhassanak. A tömeg még mindig döbbent hitetlenkedéssel állta körül a sírt, és Sue tökéletesen ki tudta venni zaklatott morajukat a fülhallgatón keresztül, amely a lehallgatókészülék jeleit vette.”

A VIGYÁZZ RÁM HANGOSKÖNYV LETÖLTÉSE

vagy

A VIGYÁZZ RÁM HANGOSKÖNYV ONLINE HALLGATÁSA

Kategóriák