Menu

Molnár Réka: Papírvirágok készítése

papirviragok-kesziteseA papírvirág készítéséhez azoknak érdemes hozzáfogni, akik egyrészt nagyon szeretik a virágokat, leszedni, vagy vágott virágként megvásárolni mégsem okoz nekik jó érzéseket.  Másrészt, ha allergiás a virágporra, emiatt a lakásban nem tarthat virágokat, csak az ablak között. A papírvirágok úgy díszítenek, hogy nem okoznak allergiát.

A papírvirág kompozíciók készítésével sok örömet szerezhetünk barátainknak, családtagjainak.

A könyvben leírtak segítségével készíthetünk alkalmi és ünnepi csokrokat és ajándékokat. A papírvirág mulandó az igazi virághoz hasonlóan, ha elporosodik vagy megfakul – néhány hónap alatt – akkor ugyanúgy el kell dobnunk, mint az igazi vágott virágokat.

Mivel az elkészítésük időigényes, ezért kiválóan alkalmas arra, hogy szeretteinknek ajándékba adjuk, mivel a készítményben minden egyes virág egy jókívánságnak, vagy egy szeretettel teli gondolatnak tekinthető. A virágok készítése közben tartsuk szem előtt az igazi virágot, próbáljuk a virág szépségét és lényegét megragadni a papír segítségével. Ha így készítjük el a virágokat, azok megtévesztésig fognak az igazi, élő virágra hasonlítani.

LETÖLTÉS/ONLINE OLVASÁS

Kategóriák