Menu

Robin O’Wrightly: Erelem – Eszetlen szerelem

erelem-eszetlen-szerelemA jóképű és kissé paranoiás adóhivatalnok beleszeret a nem csak kívül szőke, feketegazdaságban dolgozó hosztesszbe. „Ez valami vicc?” Az!

Itt vannak ők, a bombázó hamvas tini és a szívtörlesztő adó-nisz, akiknek az élete nem fenékig tejfel, de azért mégis haladnak a maguk autonóm kis útján, amely most keresztezte egymást… És rengeteg érzelem, még több értelem, és minimális Jane Austen mégis, de mind inkább valami őrjítő szerelemszerű érzés kerítette hatalmába őket.

Részlet a könyvből:

„– Üdvözlöm a Szájas Örömöknél, a nevem Tilda Carp. Miben lehetek szolgálatára? – kérdezte a vidám szemű, szőke asszisztensnő a trendi hedszettjében az éteren túlról érkező potenciális ügyféltől.
– Hahh, Tildaaah – hörögte egy meglehetősen zavarba ejtő hang –, megfognám a formás kis popód, aztán kicsavarnám, mint egy érett citromot… Csak ne mosd meg, kérlek, ne mosd meg! Szeretem, ha szottyos egy kicsit. Úgy kicsavarom, hogy összecsinálod magad a gyönyörűségtől.
Tilda egy pillanatig megmukkanni sem mert, mint ahogy köpni-nyelni sem – pedig az ő szakmájában ez alapfontosságú dolog volt. Egész nap az ajkaival, fogaival és nyelvével kereste a napi betevőt, nem lehetett igénytelen, tudnia kellett szakszerűen üríteni szájának tartalmát. Mindenkor rendelkezésre kellett állnia, a telefonon és a személyesen érkező potenciális ügyfelek számára. Neki az egész világ az ügyfele volt, mindig tiszta és csillogó mosolyával kellett várnia a mindenre képes és őrülten éhes klientúrát. Ez volt a hozzá hasonlóan fogselymet reklámozó és fogtisztító nass-próbakóstolót tartó hoszteszek feladata. De ebbe nem tartozott a telefonos zaklatók kiszolgálása…
– Elnézést, nyilvánvalóan… téves hívás… Ez a Szájas Örömök ügyfélszolgálata, fogselymet és fogközbarát nassolnivalót ajánlunk vevőinknek… – majd egy pillanat alatt kapcsolt, hogy itt és most bizony ordas nagy telefonbetyárkodás áldozata lett.
–Tony?! – harsant bele a kagylóba. – Te vagy az? Ne hülyülj! Tony Wallace, ez egyáltalán nem vicces! Én itt dolgozni próbálok, te pedig csak hátráltatsz engem! Szólni fogok a főnöknek, és akkor már nem leszel ilyen vidám! – A vonal túlsó felén már hahotától recsegett az éter.”

AZ ERELEM – ESZETLEN SZERELEM KÖNYV LETÖLTÉSE

A papírnyomású könyv megvásárolható az alábbi linken:
BLURB

A szerzőt támogatni is lehet, hogy ő is vehessen a példányokból, illetve kiadhassa a többi könyvét:
CREATIVESELECTOR

Kategóriák