Menu

Cathrin Smith: Eredet (Mira Haddad 1.)

AZ EREDET KALANDREGÉNY LETÖLTÉSE

Szeretnél egy igazi ásatáson részt venni? Különös leletekkel, és több ezer évvel ezelőtti fejlett technológiával találkozni?

Félnél-e, ha körülötted rejtélyes gyilkosságok történnének, vagy te magad erednél a bűnös nyomába?
Elég bátor lennél-e ahhoz, hogy lemerészkedj egy titokzatos idegennel egy olyan világba, ahol különleges lények laknak, kiknek rendeltetése az, hogy mi létezzünk?
Mernél-e titkos, sötét járatokban kanyarogni úgy, hogy fogalmad sincs róla, egyáltalán kijutsz-e valaha, miközben feltámadt múmiákkal találkozol?
Végül pedig: vágyod-e megpillantani azt a mesés kincset, mely az egész emberiség legrettegettebb, s egyben legjobban visszavárt ereklyéje?

Részlet a könyvből:

„Ugyanaz a kézlenyomat volt, mint amit álmomban is láttam. Egyetlen percet se tétováztam, azonnal beleillesztettem a jobb kezem, és tudtam, hajszálpontosan akkora lesz, mint a lenyomat. Aztán ismét végigfutott rajtam a melegség, amely álmomban,
a ragyogó fény pedig körüljárta a vékony, hosszú ujjaim körvonalát. Mikor a fényesség megszűnt, a sírkamra kőpadlója zajos utat nyitott egy két négyzetméteres sötét üreg képében. Pontosan, ahogy álmomban. Most már tudtam, végig kell járnom az utat, el kell indulnom az üreg felé. Azonban ahogy közeledtem, nem az történt, amit vártam. Nem egy újabb lejárat várt az üregben, hanem valami más, ami most emelkedni kezdett, és kisvártatva elérte a felszínt. Ahogy megpillantottam a hatalmas arany tárgyakat, azonnal kibukott egy mondat a számon.
– Az örökkévalóságot Aton tenyere hordozza…”

Kategóriák