Menu

Steven Sampson: Meghallhatod Isten hangját

meghallhatod-isten-hangjatIsten hangjának hallása hozzátartozik a keresztény élethez? Elérhetőek Isten gondolatai? Mi a Szellem bizonyságtétele? Van teremtő erő az Istentől származó Igében?

A Szent Szellem hangjának hallása a legnagyobb kaland, amit az ember megismerhet. Mégis, sok keresztény megfeledkezik arról a fantasztikus tényről, hogy Istennel egész életében kétoldalú beszélgetést folytathat és kommunikálhat. Isten hangjának hallása nem egy lehetőség, vagy egy kiválasztott keveseknek fenntartott jelenség. A Szellem hangjának ismerete szükséges, ma inkább, mint bármikor ezelőtt. Ez a könyv világos és konkrét tanítást nyújt Isten hangja meghallásának különböző módjairól, valamint lényeges és gyakorlatias irányelveket arról, hogyan hallhatjuk azt meg.

A természetfelettit leginkább a látható akadályozza! Igen, a látható akadályozza, hogy felismerjük Isten természetfeletti erejét. Mindenki hajlamos Istent beskatulyázni a feltűnő jelenségek világába. Valójában az a legáltalánosabb oka annak, hogy a keresztények arról panaszkodnak, hogy nem hallják az Úr hangját, mivel hallható hangra várnak. Isten hangjának meghallásához a legfőbb követelmény azonban csupán az, hogy hajlandók legyünk a halk és szelíd hangra figyelni.

LETÖLTÉS/ONLINE OLVASÁS

Kategóriák