Menu

Veréb Ani: Tükrösök

tukrosokMennyire bulis dolog Tükrös Tinédzsernek lenni?
Gondolj bele, hogy tizennégy éves már elmúltál, vagány csuklópántot viselsz, nagyjából százötven évre tervezheted a jövődet, és egyetlen pillanat alatt oda ugorhatsz a Földgolyón, ahová csak szeretnél. Szabad vagy. Ezenkívül átlag feletti intelligenciával rendelkezel, tükrös agyad van, ezért legalább egy tantárgyból zseni vagy. Az a hét év, amíg felnőtté válsz, a határtalan lehetőségek ideje.

De tényleg ilyen könnyű a Tükrös Társadalom tagjaként megélni az „ugrókorszakot”, amit a földlakók kamaszkornak neveznek? Hiszen ott van a Vonal, ami behatárolja az életteret és megosztottá teszi a világot.

Eliza Froli és társai benne vannak a közepében, tizenhét évesen akadály nélkül Ugrálnak át az Egyenlítő Vonalán. Amíg kicsik voltak, a szüleik gondoskodtak róla, hogy ne próbálják átlépni a Határt. Ha pedig felnőnek, ismét korlátokkal teli lesz az életük.

Most még rendelkezésükre áll a kinti világ Egésze, esélyük van rá, hogy Teljessé váljon az életük. Kérdés, hogy mihez kezdenek vele, a lehetőségek elvezetnek-e a Megoldáshoz. Vagy ez a Tükör-Testvérek és a Határőr Közösség kiváltsága marad, a többieken pedig végleg eluralkodik a Hiány és Szétszakítottság érzése.

Valami változóban van.

A Vonal időnként vörösen hullámzik. Ez egy jel. De minek a jele?

És mire való a Tükör-Tulipán?

És ha egy fiúhoz tartozol, az biztos, hogy szerelem?

Vajon választ tud-e mindenre adni a Tulipános Könyv?

A FANTASY REGÉNY LETÖLTÉSE

Veréb Ani weboldala

Kategóriák