Menu

Zsidek László: Tízperces vacsorák a dobozból

TIZPERCESUgye Önnel is többször előfordult már, hogy munka után szinte beesett a konyhába és gyorsan valami finomat kellett összedobni vacsorára a családnak?! Ehhez azonban először be kell vásárolni, meg kell előre tervezni a menüt és egy finom, meleg vacsora elkészítése akár órákba is telhet.
Pedig nem kell mindig a legbonyolultabb ételekre gondolnunk, ha finom, meleg vacsorát szeretnénk készíteni. És biztosan akad a kamra polcán valamilyen üveges, vagy dobozos konzerv: gurulós-zöldborsó, mosolygós bab, sárgálló kukorica, vagy illatos gomba. És ezekből a konzervekből gyorsan és egyszerűen varázsolhatunk az asztalra valami ínycsiklandó finomságot!
Ebben a kis szakácskönyvben Ön olyan recepteket talál, melyekhez fő alapanyagként a kamra polcon nyugvó konzerv szükséges, de a többi hozzávaló is nagy eséllyel „éppen van otthon”. Így nem kell előre nagy bevásárlást szervezni, elég, ha a legközelebbi hétvégi beszerző úton néhány doboz zöldborsót és gombát bedob még a kosárba. A receptekből készült ételek nagyon finomak, és előkészületekkel együtt nagyjából 15 perc alatt elkészíthetőek. Így mindenki jól jár – Ön időt spórol a vacsora elkészítésekor, a család pedig több időt tölthet Önnel esténként, ráadásul együtt egy igazán finom vacsorát fogyaszthatnak el.

LETÖLTÉS/ONLINE OLVASÁS

Kategóriák