Menu

Kun Ákos: Erotikus viccek

erotikus-viccek-kun-akosA nevetés kiváltása függ az életkortól, a humorérzéktől és a pillanatnyi hangulattól is. Nem kis mértékben befolyásolják az életünk során szerzett tapasztalatok, az átélt szenvedések. Ezért ugyanaz a poén, amely az egyik emberből harsány nevetést vált ki, a másikból egy bágyadt mosolyt sem képes előcsalogatni. Aki tehát nem elég nyitott ezeknek a vicceknek a befogadására, azt ne hozzuk zavarba, ne okozzunk senkinek kínos perceket. Aki viszont fogékony rá, annak fergeteges hahotában lesz része. Körültekintően alkalmazva az erotikus viccekkel vidámabbá, színesebbé tehetjük a mindennapjainkat, és ideig-óráig feledtethetjük velük a keserveinket. Ha másért nem, hát ezért érdemes elolvasni őket.

Részlet a könyvből:

„A tündérszép királykisasszony elhatározza, hogy férjhez megy. El is mondja apja urának, hogy hirdesse szét heted-hét országra. De csak ahhoz megy, aki kiállja a próbát. Kihirdeti a király, s özönlenek a hercegek, grófok és bajvívásban jártas daliás legények. Igen ám, de sorra megbuknak a vizsgán!
Egyszer arra jár egy szegény vándorlegény, és beáll a sorba ő is, szerencsét próbálni. Nevetik is a nemesifjak, hogy mit akar itt ez a csóró, szerencsétlen, hiszen ők sorban kudarcot vallottak. Mivel azonban mindenki próbálkozhat, a vándorlegény is sorra kerül.
– Menjünk ki, sétáljunk egyet a tündérkertben! – invitálja a királylány.
Elhaladnak a csilingelő aranyalmafa alatt, és elérnek az ezüstpatak partjára. Ott a tündérszép lány lehúzza az ujjáról a gyémántokkal ékesített aranygyűrűjét, és bedobja a patakba, majd ezt mondja a legénynek:
– Vedd ki, és add a kezembe!
A szegény vándorlegény úgy tesz, ahogy a királykisasszony kérte, mire az megszólal:
– Ez a sok idióta meg mind a patakba ugrott!”

„Fiatal pár ül a parkban a padon.
– Mire gondolsz, drágám – kérdi a lány.
– Amire te – próbál kedveskedni neki a fiú.
– Nem szégyelled magad, te disznó!”

AZ EROTIKUS VICCEK KÖNYV LETÖLTÉSE

Kategóriák