Menu

Árvay Mária : Gyógyítani szavakkal is lehet

A GYÓGYÍTANI SZAVAKKAL IS LEHET KÖNYV LETÖLTÉSE

Napjaink tele vannak apró örömökkel, kedves pillanatokkal, azonban a bosszúságot okozó helyzetekből is bőven akad elég.

Szeretnél egy olyan szemüveget, mely ezeket a kellemetlenségeket orvosolja? Maja meggyógyít! – A kellemetlenségeket kellemessé teszi, a lehangoló pillanatokat vidámabbá varázsolja, a rosszban is keres valami apró kapaszkodót, amiben megtalálható a szép és a jó.

Hangsúlyoznunk kell, sorozatunkban mindennapi kényelmetlenségek, problémák állnak a középpontban, s nem tragikus események. Ezek feldolgozásához valóban szakemberre van szükség!

Maja párbeszédes formában csalogatja elő a rosszból az elviselhetőt úgy, hogy az olvasó magától is rájön, nem is olyan ördöngösség az egész.

Léteznek emberek, akik már azzal is képesek példát mutatni, ahogy nap, mint nap megmutatják: élni jó és élni szép! Azzal együtt, ha nekik a sors más életutat szánt, mint sokunknak… Amikor ázunk egy buszmegállóban és még lecsap ránk az előttünk elzúgó autó, mérgelődünk, hogy mekkora bosszúság ért? Amikor nem kapjuk meg a kedvenc felvágottunkat egy boltban, vagy amikor a vonaton csak ott van ülőhely, ahol pont a szemünkbe süt a nap, elégedetlenkedünk? Esetleg sok a lépcső egy emeletre, ahol dolgozni is kell majd egész nap?

Árvay Mária soraiból olyan erősen és természetesen árad a pozitív életkedv és vidámság, öröm, hogy abból, a nap, az év minden pillanatában képes bárki erőt meríteni!
Nem megunt hegyibeszédek hangzanak el tőle, hanem olyan apró ötletek, vidám történetek, segítő meglátások, tanácsok, melyek minden élethelyzetbe beilleszthetőek. Ha pedig csak elmerengünk rajtuk, mert éppen mi is pozitívak vagyunk, akkor is elmélyíti azt, amivel mi magunk is legyőzhetetlennek érezzük magunkat.

Kategóriák